A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

MONARCH İLE NORVEÇ FİYORTLARI | Fiyordlar | Cruise Turları | Magnifico Tour

Cruise Turları / Fiyordlar / MONARCH İLE NORVEÇ FİYORTLARI

MONARCH İLE NORVEÇ FİYORTLARI

1. Gün İstanbul - Berlin

Atatürk havalimanı dış hatlar terminalinde belirlenen saatte buluşuyoruz. Türk Hava Yollarının TK 1721 tarifeli seferi ile saat 07:40 Berlin (Tegel) havalimanına hareket ediyoruz. Berlin e varışımızın ardından Rostock limanına transferimizi gerçekleştiriyor ve gemiye biniş işlemlerimizin ardından kabinlerimize yerleşiyoruz.

2. Gün Denizde Seyir

Bugün geminin düzenlemiş olduğu aktivitelere katılabilir veya gemiyi keşif edebilirsiniz

3. Gün Stavanger, Varış 09:00 - Hareket 19:00

Stavanger ı ziyaret etmek, fırsatlar ülkesini ziyaret etmektir. Tezatlıkların ve ilham kaynaklarının çok çeşitli olduğu bir kara parçasını ziyaret edeceksiniz. Bir tarafınızda geniş manzaralara sahip olurken, diğer yanda dar fiyortları ve dik yamaçları göreceksiniz. Bir yandan gelişmiş şehir hayatı, diğer yanda kırsal görüntü. Norveç in petrol başkenti sayılan Stavanger; ortaçağın mimarisi ile günümüzün modern şehirleşmesini çok güzel harmanlamış bir kenttir.

4. Gün Haugesund, Varış 07:00 - Hareket 17:00

Haugeland bölgesinin ana yerleşim yeridir. Kuzey denizine sınır olan bu kentte insanlar yaşamlarını daha çok şehir merkezinin dışındaki köylerde sürdürmektedirler. Vikingliler için çok önemli bir liman olan Haugesund’da bugün alışveriş yapabilir şehri keşfedebilir veya sahildeki Caferlerde oturup kuzey bir şeyler içebilirsiniz.

5. Gün Flam, Varış 07:30 - Hareket 18:00

Bir Iskandinavya kasabası olan Flam çocukluk rüyalarınızın gerçekleştiği yerdir. Yüksek şelaleler, görkemli dağlar, dar ve yeşil vadiler, berrak suları ile bilinen göller, sakin fiyortlar, taşlı yaylalar ve ormanlar… Bu coğrafi elementlerin hepsi Norveç in doğallığını süsler ve tatilcilere bu seyahatin haz veren yüzünü gösterir. Flam, dik yamaçlarla denizin arasına yerleşmiş, gerçek misafirperverliği göreceğiniz sakinleriyle tipik bir Norveç kasabası. Naeroy vadisi ve muhteşem güzellikteki iki şelaleye sahip bu doğa harikası kasabada zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

6. Gün Alesund, Varış 09:00 - Hareket 19:00

Alesund un mimarisi geniş ve detaylı olması ile ünlüdür. Kentin ufak kuleleri, sivri kule tepeleri ve diğer değişik sanatsal yapıları kente peri masallarındaki şehirler gibi bir karakter kazandırır. Geiranger Fiyordu nun bu doğal hali, bu ilginç kasabanın her yerinden sanki taşlar çıkıyormuş izlemini verir. Alesund Norveç en önemli balıkçı limanı vardır. Kasabanın balıkçılık filosu Avrupa nın en modern biridir. Büyük mobilya sanayi vardır; bazı tanınmış ev eşyaları burada üretilmektedir.

7. Gün Molde, Varış 07:00 - Hareket 16:00

Norveç`in ana gül yetiştirme merkezi olduğundan Molde "güller şehri" olarak anılmaktadır. Gulf Stream tarafından ısıtılan ve çevreleyen tepeler tarafından korunan Molde bu sayede sık bir orman örtüsüne sahiptir. Ayrıca Molde Norveç`in en etkileyici sanat koleksiyonlarının bulunduğu Ramsdal Müzesi`ne ev sahipliği yapar.

8. Gün Bergen - Oslo - İstanbul

Sabah 08:00 Bergen varışımızın ardından gemi çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz ve Bergen Havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Ara uçuşumuzun ardından Türk Hava Yolları ile saat 18:00 da Istanbul a uçuyoruz. Varışımızın ardından bir sonraki turda buluşmak dilekleri ile birbirimize veda ediyoruz.

Ücrete Dahil Olan Hizmetler

* Türk Hava Yolları tarifeli seferleri ile İstanbul/Berlin-Oslo/İstanbul uçuşları

* Bergen / Oslo ara uçuşları

* Liman ve havalimanı vergileri (390 €)

* Havalimanı/Liman/Havalimanı transferleri

* Pullmantur Monarch gemisinde tercih etmiş olduğunuz kategorideki kabinde 7 gece HER ŞEY DAHİL konaklama

* Gemide alınacak sınırsız alkollü ve alkolsüz içecekler

* TÜRKÇE rehberlik (minimum 20 kişi katılımıyla)

* Gemide her gün ve gece için düzenlenen eğlence, animasyon ve şovlar, fitness

* Gemideki sabah, öğle, akşam yemekleri ve ikramları

* Kaptanın hoş geldin partisi ve gala yemeği 

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler

    * Kişisel harcamalar (Internet ve telefon, kuru temizleme, mağazalarda ürünler vb)

    * Gemi servis ücreti (72 €)

    * Gemi veya rehberiniz tarafından organize edilecek ekstra kara turları

    * Vize bedeli (120 €)

    * Seyahat ve iptal sigortası, (65 yaş ve üzeri misafirlerimize 100% sürprim uygulanır)

    * Yurtdışı çıkış harcı (15 TL)

    * Sağlık hizmetleri

    * Güzellik merkezi ve spa

    * Olası yakıt harcı